De DJ draait door - Rep en Roer Musicals Afscheidsmusical 2015

Soort musical: afscheidsmusical | bekijk hier meer afscheidsmusicals
Aantal rollen / spelers: 14 - 45
Aantal liedjes: 8

Tijdsduur: ongeveer 60 minuten
Producent: Rep en Roer Musicals | meer musicals van Rep en Roer

    


Inhoud:
De DJ draait door speelt zich af in een discotheek, waar binnenkort op het jubileumfeest een bijzondere gast zal optreden: de beroemde DJ Armina. Zij draagt altijd een masker en niemand weet wie ze eigenlijk is. Alleen vervelend dat die boze buren steeds komen klagen over de herrie.
Ondertussen wordt er in het koninklijk paleis het bekende schilderij ‘De Kaaskoppen’ van Bermbrand van Gein gestolen. De koning en de koningin zijn ontsteld. En ze waren al wat ongerust vanwege hun dochter Azalea, die steeds vaker wegblijft de laatste tijd. ‘Noem me toch geen hoogheid!’, fluistert DJ Armina tegen haar assistente als ze de draaitafel hebben bekeken in de discotheek. Want DJ Armina is eigenlijk kroonprinses Azalea! Ze heeft al genoeg problemen met haar ouders, die het maar niets vinden dat ze muziek maakt.
Dan klinkt er opeens een sirene en schieten er twee boeven met het gestolen schilderij de discotheek binnen. Niemand verbaast zich daarover, omdat het thema van het jubileumfeest ‘De Gouden Eeuw’ is. Nadat de politie is vertrokken, proberen de boeven er weer vandoor te gaan met het schilderij, maar worden telkens onderbroken in hun vlucht. Onder andere door de slechthorende mevrouw Oorklep die denkt dat de discotheek een apotheek is en om haar pilletjes komt vragen.Zal het de boeven lukken om het schilderij weer uit de discotheek te krijgen? Welke rol spelen de relaxte Rasta Ferry en zijn vrienden als iedereen in de discotheek op mysterieuze wijze in slaap valt? Zal het sensatie tv-programma ‘Buitenissige gebeurtenissen’ helderheid geven over wat er in de discotheek is gebeurd? En hoe moet het nou op het jubileumfeest, als prinses Azalea paleisarrest heeft?! En dan heb je ook nog die vervelende paparazzo, die DJ Armina probeert te ontmaskeren. Zullen de koning en de koningin ooit begrijpen hoe belangrijk het is voor hun dochter om muziek te maken?
Een ding is duidelijk: aan het eind swingt iedereen de pan uit. Zelf de boze buren.
Alleen mevrouw Oorklep niet, want die kan de muziek niet horen.

muziek18.jpg Beluister de liedjes | pdf18.jpg inzage handleiding | inzage tekstboek

Extra:
- versies met kleiner of groter aantal spelers beschikbaar

- posters en toegangskaartjes van deze musical zijn te downloaden
- leerlingen cd’s zijn te downloaden via iTunes, Google Play, Spotify en Legal Download

twitter32x32.png Volg Rep en Roer Musicals via Twitter  facebook 32x32.png Volg Rep en Roer Musicals via Facebook

Ga voor meer (bestel)informatie naar de website van Rep en Roer Musicals!


Tip: Bekijk hier de dansinstructie video

        
Musicalportaal is onderdeel van
portalengroep.nl
Al het educatieve nieuws volgen? Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

home tabletportaal

Nieuws

twitterlinkedinpinterest

Afscheidsmusicals
De leukste musicals hebben wij voor u en uw leerlingen in beeld gebracht.
Bekijk het overzicht

twitterlinkedinpinterest

Schooltheater
Bent u op zoek naar een theatervoorstelling, op school of in het theater? In het Theaterportaal vindt u een compleet overzicht van voorstellingen voor het (basis)onderwijs.
Bekijk het overzicht