kidscalculatelogo.jpg

Grenzeloos - Muzikantine

Jaar van uitgave: 2014
Soort musical: afscheidsmusical
| alle afscheidsmusicals
Doelgroep: groep 7 en 8
Aantal liedjes: 9
Aantal rollen: 34
Minimaal aantal spelers: 16
Tijdsduur: ongeveer 65 minuten
Producent: Muzikantine | meer musicals van Muzikantine

twitter32x32.png Volg Muzikantine via Twitter
facebook 32x32.png Volg Muzikantine via Facebook

Inhoud:
De afscheidsmusical Grenzeloos zit vol typetjes, humor en heeft een duidelijke boodschap: keuzes maken! Zo zien we Bernard van Vleuten voorbij komen. Hij ontmoette ooit de liefde van zijn leven maar op een dag moest zij terug naar Spanje en ging het contact verloren. Bernard heeft sindsdien geen relatie meer gehad en is een mopperige oude man geworden. Carmen da Silva vertelt ondertussen haar levensverhaal aan een vriendin in een Madrileens museum. Kan zij het verleden nog veranderen? Nel Schilder is bang om te reizen waardoor zij niet met haar dochter op reis durft te gaan. Joris Bakker is uit vijfduizend jongeren gekozen om de tekenacademie te gaan volgen maar de vader van Joris wil er niets van weten. De zus van Joris (Wendy) wordt ondertussen gepest. De vraag is: wat gaat ze ermee doen? Wanneer is voor haar de grens bereikt?
De afscheidsmusical Grenzeloos gaat over de beperkingen (grenzen) die mensen elkaar en zichzelf opleggen, maar ook over oneindige (grenzeloze) mogelijkheden die het leven te bieden heeft. Een positieve musical met veel humor, diverse verhalen en ‘een rode draad’ waarin personen en hun verhaal uiteindelijk samenkomen in een ontroerende finale.
Grenzeloos heeft een prachtig slotbeeld; de slagboom, die de hele musical dienst doet als grensmarkering, wordt aan het einde opgetild (liefst door leerklachten), waarna alle leerlingen er één voor één onderdoor gaan. De grens over, een nieuwe toekomst tegemoet…

Extra:
pdf18.jpg Lees een deel van het script.
Vraag het gratis demo-pakket aan!

Beluister de liedjes en ga voor meer (bestel)informatie naar de website!

        
Musicalportaal is onderdeel van
portalengroep.nl
Al het educatieve nieuws volgen? Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

home tabletportaal

Nieuws

twitterlinkedinpinterest

Afscheidsmusicals
De leukste musicals hebben wij voor u en uw leerlingen in beeld gebracht.
Bekijk het overzicht

twitterlinkedinpinterest

Schooltheater
Bent u op zoek naar een theatervoorstelling, op school of in het theater? In het Theaterportaal vindt u een compleet overzicht van voorstellingen voor het (basis)onderwijs.
Bekijk het overzicht