Filter

Afscheidsfilms 2021 | Filmscripts groep 8

Een alternatief voor de afscheidsmusical is de afscheidsfilm. Hier vind je het overzicht van de nieuwste afscheidsfilms voor groep 8 van 2021. Ook dit jaar hebben de producenten ons weer weten te verrassen met aansprekende scripts, waarmee je groep 8 een onvergetelijk afscheid bezorgt.
Klik hier voor alle afscheidsfilms voor het basisonderwijs. Veel plezier bij het uitzoeken!

Afscheidsfilm Strafkamp 8 - Kwintessens

Strafoefeningen, extra corvee, een ijzige sfeer… Het kamp van groep 8 verloopt anders dan gedacht. Drie 80-jarigen – Bep, Bas en Bes – zwaaien de scepter en onderwerpen de kinderen aan een streng regime. Terug naar de waarden en normen van vroeger, is hun motto. Twee louche detectives, een overval, een échte detective, twee politieagenten en de onverwachte opkomst van een Mexicaanse vrouw zorgen voor een verrassend einde van Strafkamp 8!

Afscheidsfilm groep 8, zonder voorbereidingen!

Is er de tijd niet meer om een volledige musical met groep 8 in te studeren? Kan de afscheidsavond wegens 1,5 meter regels niet of alleen aangepast door gaan? Er is een oplossing! Een eindfilm maken in 1 dag met heel groep 8! Een goed alternatief voor de musical en afscheidsavond in deze tijden van Corona. Tijdens de filmdag maken de leerlingen in kleine groepjes, onder begeleiding van professionele filmmakers, in één dag een eigen film. Onze filmmakers monteren de filmpjes tot een mooi eindresultaat.

Afscheidsfim Gevangen in VR - Groep8musicals.nl

Gevangen in VR is omgeschreven naar een filmscript. De lessen op school zijn ‘natuurlijk’ altijd saai, maar meester Henk heeft iemand uitgenodigd: de VR-juf. Deze huppelende Virtual Reality juf heeft het nieuwste op het gebied van onderwijs meegenomen. Na een geweldige start, gaat het mis: een error. De leerlingen komen vast te zitten in de VR van verschillende onderwijsmomenten in de geschiedenis: van de jaren 50 tot de oertijd en zelfs de verre toekomst...

Afscheidsfilm De Geheugenkliniek - Kwintessens

Maak dit jaar een film i.p.v. een musical! En schitter als filmster op de rode loper op jouw afscheidsavond! De Geheugenkliniek is het spannende en grappige verhaal over slimme, goedgeklede zakenmensen die snel geld willen verdienen. In hun 'Geheugenkliniek' doen ze risicovolle testen met proefpersonen. Die krijgen een complete update van hun geheugen. Deze sensationele behandeling is hét antwoord op geheugenverlies als gevolg van 'overmatig apparatengebruik'.

Afscheidsfilm Groep 8 aan het werk - Groep8musicals.nl

Groep 8 aan het werk is omgeschreven naar een filmscript. Met het dit filmpakket is het mogelijk om een film te maken zonder liedjes, met de origineel ingezongen liedjes of zelf ingezongen liedjes. U kunt dit naar wens zelf aanpassen. In het filmpakket zit een leerlingscript met liedjes en een leerlingscript zonder liedjes voor verschillende groepsgroottes. Indien u niet zelf wilt filmen, kunt u dit laten doen. Ga naar de filmpagina voor meer informatie over de afscheidsfilm...

Afscheidsfilm Groep 8 achter de tralies - Groep8musicals.nl

Groep 8 achter de tralies is omgeschreven naar een filmscript. Met dit filmpakket is het mogelijk om een film te maken zonder liedjes, met de origineel ingezongen liedjes of zelf ingezongen liedjes. U kunt dit naar wens zelf aanpassen. In het filmpakket zit een leerlingscript met liedjes en een leerlingscript zonder liedjes voor groepen vanaf 15 leerlingen, vanaf 23 leerlingen en vanaf 35 leerlingen. Indien u niet zelf wilt filmen, kunt u dit laten doen...

Meer afscheidsfilms?

In het musicalportal vind je alle leverbare afscheidsfilms voor het basisonderwijs. Aan de linkerzijde kan je selecteren op o.a. producent, groep en aantal spelers. Ga naar de verzameling afscheidsfilms.

Praktische handreikingen bij de afscheidsfilm

Om het maken van een afscheidsfilm makkelijker te maken, hebben we 10 tips: ga naar de tips!

Wilt u ook worden vermeld op deze pagina? Neem dan contact met ons op.