Filter

Afscheidsfilms 2022 | Filmscripts groep 8

Een alternatief voor de afscheidsmusical is de afscheidsfilm. Hier vind je het overzicht van de nieuwste afscheidsfilms voor groep 8 van 2022. Ook dit jaar hebben de producenten ons weer weten te verrassen met aansprekende scripts, waarmee je groep 8 een onvergetelijk afscheid bezorgt.
Klik hier voor alle afscheidsfilms voor het basisonderwijs. Veel plezier bij het uitzoeken!

Afscheidsfilm Code Rood! - Kwintessens

Groep 8 van basisschool De afzwaaier heeft een VIP-arrangement gewonnen bij het spiksplinternieuwe Museum van de Toekomst. ’s Avonds krijgen ze een persoonlijke rondleiding van de directrice. Eenmaal binnen kijken ze hun ogen uit. En hun handen; Tijmen vraagt zich af waar het rode knopje voor is. Voorzichtig drukt hij erop en dan……gaat het alarm af, de deuren sluiten automatisch, er komen valhekken naar beneden en het museum wordt hermetisch afgesloten.

Afscheidsfilm WOW de SHOW! - Jingo

WOW de SHOW! begint in de klas. Terwijl groep 8 geruisloos en geconcentreerd kijkend op hun ‘phones’ binnenloopt, vertelt de (groeps)leerkracht aan het publiek over ‘het heerlijke jaar en de geweldige en vooral rustige groep’. Stuk voor stuk lieve kinderen. Zo lief en rustig dat hij/zij benieuwd is of het afscheid niet één slaapverwekkende vertoning wordt. Samen met het publiek ‘schudt de leerkracht de kinderen wakker’, waarna groep 8 ‘open knalt’ met het spetterende lied ‘WOW’.

Afscheidsfilm Huttenstrijd - Groep8musicals.nl

Het gaat niet zo goed tussen een groep leerlingen in het dorp. Veel gepest, knokpartijtjes, vandalisme etc. Tot er in heel Nederland een strijd losbarst. het nieuwe programma ‘Strijden maar’ lanceert elk jaar een competitie tussen leerlingen van allerlei scholen. Dit eerste jaar is een wedstrijd om de mooiste hut te bouwen. Je hoeft je niet in te schrijven als school, maar elke school mag zoveel groepen inschrijven als leerlingen willen...

Afscheidsfim Gevangen in VR - Groep8musicals.nl

Gevangen in VR is omgeschreven naar een filmscript. De lessen op school zijn ‘natuurlijk’ altijd saai, maar meester Henk heeft iemand uitgenodigd: de VR-juf. Deze huppelende Virtual Reality juf heeft het nieuwste op het gebied van onderwijs meegenomen. Na een geweldige start, gaat het mis: een error. De leerlingen komen vast te zitten in de VR van verschillende onderwijsmomenten in de geschiedenis: van de jaren 50 tot de oertijd en zelfs de verre toekomst...

Afscheidsfilm Strafkamp 8 - Kwintessens

Strafoefeningen, extra corvee, een ijzige sfeer… Het kamp van groep 8 verloopt anders dan gedacht. Drie 80-jarigen – Bep, Bas en Bes – zwaaien de scepter en onderwerpen de kinderen aan een streng regime. Terug naar de waarden en normen van vroeger, is hun motto. Twee louche detectives, een overval, een échte detective, twee politieagenten en de onverwachte opkomst van een Mexicaanse vrouw zorgen voor een verrassend einde van Strafkamp 8!

Afscheidsfilm Groep 8 aan het werk - Groep8musicals.nl

Groep 8 aan het werk is omgeschreven naar een filmscript. Met het dit filmpakket is het mogelijk om een film te maken zonder liedjes, met de origineel ingezongen liedjes of zelf ingezongen liedjes. U kunt dit naar wens zelf aanpassen. In het filmpakket zit een leerlingscript met liedjes en een leerlingscript zonder liedjes voor verschillende groepsgroottes. Indien u niet zelf wilt filmen, kunt u dit laten doen. Ga naar de filmpagina voor meer informatie over de afscheidsfilm...

Afscheidsfilm We zijn er bijna! - Quarantaine Producties

In de eindfilm We zijn er bijna! kijkt groep 8 op hun eigen YouTube kanaal terug op het afgelopen rare schooljaar: lockdown hobby’s, TikTok Toppers, #hartvoordezorg, de puppy pandemie, vloggende voetballers (zonder publiek), Maxima en Willem kamperen in eigen land, Co Fit in beweging, zoomende kinderen en natuurlijk het vaccin! Afgewisseld met hilarische reclames en bekende liedjes. Deze eindfilm is vol humor, ontroering en herkenning. Nog even volhouden groep 8, we zijn er bijna!

Afscheidsfilm De Geheugenkliniek - Kwintessens

Maak dit jaar een film i.p.v. een musical! En schitter als filmster op de rode loper op jouw afscheidsavond! De Geheugenkliniek is het spannende en grappige verhaal over slimme, goedgeklede zakenmensen die snel geld willen verdienen. In hun 'Geheugenkliniek' doen ze risicovolle testen met proefpersonen. Die krijgen een complete update van hun geheugen. Deze sensationele behandeling is hét antwoord op geheugenverlies als gevolg van 'overmatig apparatengebruik'.

Meer afscheidsfilms?

In het musicalportal vind je alle leverbare afscheidsfilms voor het basisonderwijs. Aan de linkerzijde kan je selecteren op o.a. producent, groep en aantal spelers. Ga naar de verzameling afscheidsfilms.

Praktische handreikingen bij de afscheidsfilm

Om het maken van een afscheidsfilm makkelijker te maken, hebben we 10 tips: ga naar de tips!

Wilt u ook worden vermeld op deze pagina? Neem dan contact met ons op.