Filter

De afscheidsmusical en het coronavirus - update


Vanwege het coronavirus loopt het dit jaar allemaal wat anders met het oefenen en opvoeren van de afscheidsmusical. Gelukkig hebben een aantal musicalproducenten goed nagedacht over de mogelijkheden en kansen. Bekijk hieronder de praktische tips:

De diamantroof! - Spotlight Musical Productions

Spotlight heeft de paper "De afscheidsmusical tijdens de coronacrisis" gemaakt en is gratis te downloaden. Deze paper staat vol met informatie en tips voor de komende periode. Ook geschikt voor andere musicals!

Ga naar de website van Spotlight

Verboden te voeren - Rep en Roer Musicals

Vanwege het coronavirus loopt alles anders. Hoe gaan we daarmee om? In deze blog houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen en mogelijke oplossingen met betrekking tot het uitvoeren van de eindmusical dit jaar.

Ga naar de website van Rep en Roer Musicals 

The Choice - Muzikantine

We hadden een mooi plan gemaakt wat te doen met de afscheidsmusical en het coronavirus, als de kinderen niet bij elkaar mochten komen. Nu de basisscholen weer open mogen, lijkt het erop dat de afscheidsmusical toch nog kan worden geoefend én kan worden opgevoerd! 

Ga naar de website van Muzikantine

Junglebeat - Benny Vreden

Er moet het nodige voor geregeld worden, maar na de meivakantie mogen de deuren van basisscholen weer voorzichtig aan open. Voor veel achtstegroepers waarschijnlijk een pak van hun hart! Want met de nieuwe richtlijnen zijn er weer mogelijkheden voor een afscheidsmusical.

Ga naar de website van Benny Vreden

BOSOLEI de musical - Jingo

Jingo denkt graag mee over de kansen en mogelijkheden.
Download onze oplossingen met tips & tricks om ondanks de coronacrisis tóch een onvergetelijk afscheid van groep 8 te verzorgen!

Ga naar de website van Jingo

Draaiboek voor het afscheid van groep 8 - Kwintessens

Hoe nemen kinderen dit jaar afscheid van de basisschool? Het instuderen van een afscheidsmusical kost veel tijd. Een afscheidsavond met alle kinderen en familie is lastig in het kader van voorzorgsmaatregelen in coronatijd. Daarom komt Kwintessens met een alternatief concept: ‘Tien filmpjes bij het afscheid van groep acht’. Youtuber Willem Waaghals blikt met de kinderen terug op dit jaar en op hun basisschooltijd.

Ga naar de website van Kwintessens