Filter

Alles overboord! - Spotlight

Afscheidsmusical | meer musicals
Aantal spelers: min. 13 - 30+
Aantal liedjes: 8
Tijdsduur: ongeveer 75 minuten
Producent: Spotlight Musical Productions

Meer musicals van Spotlight Informatie en bestellen

Afscheidsmusical Alles overboord! - Spotlight (2016)

Cruiseschip ‘De Wereldreis’ staat op het punt te vertrekken. Iedereen die van kapitein Klots een gouden briefkaart door de brievenbus heeft gekregen mag mee op reis. Helemaal gratis! Van alle kanten stromen de mensen toe. Ze zijn geselecteerd! Ze zijn winnaars! Het volle cruiseschip kiest het ruime sop. De stemming zit er goed in. Maar dan blijkt dat Kapitein Klots alle passagiers aan het werk zet. Er moet worden geboend, gestoft en gedweild. En de oude piraten Vlegel en Schobbejak moeten aan de slag met de pomp. Niemand wordt gespaard! Daarnaast doet de kapitein erg vaag over de reisbestemming, terwijl de reizigers allemaal een andere kant op willen. Er ontstaat al snel een dolle chaos. Vertel op, Kapitein! Waar gaan we heen?
Als de motor het ook nog op volle zee begeeft en er geroeid moet worden, is het gedaan met alle vrolijkheid. Zeker als in de verte donkere onweerswolken samenpakken.

Zal het cruiseschip de storm doorstaan? Lukt het de passagiers om goed samen te werken? En zal het doel van de reis worden bereikt?

Liedjes Musical 'Alles overboord!' heeft acht spetterende liedjes in verschillende muziekstijlen. De liedjes worden door de kinderen samen gezongen. Ook is er ruimte voor prachtige solozang en een stoere rap. Kies zelf of u de musical afsluit met de reprise van het slotlied of met de feestelijke medley.

Kleine en (middel)grote groepen
Er is een versie voor 13-20 en een versie voor 20-30+ spelers. Uitgebreide tips voor uitbreiding tot 40 rollen (en meer) worden op de musical-cd meegeleverd.

Ga naar de website van Spotlight

Volg Spotlight om op de hoogte te blijven