Filter

AREA 52 - Waarvan Acte

Afscheidsmusical | meer musicals
Aantal spelers: 20 - 45 
Aantal liedjes: 5 | aantal muziekstukken: 10
Tijdsduur: ongeveer 75 minuten
Producent: Waarvan Acte

Meer musicals van Waarvan Acte Informatie en bestellen

Afscheidsmusical AREA 52 - Waarvan Acte 2020

De klas van juf Liesbeth vindt een gek wit voorwerp op het schoolplein en dat is de start van een avontuur dat ze nooit meer zullen vergeten!  Ze krijgen de opdracht om vier elementen bij elkaar te brengen die ze in kleine groepjes moeten gaan halen. 
Emma, Nina, Anouk en Felice gaan door de poort van Axis en Ventus en komen zo in het Luchtige Rijk van Easy Breezy, waar ze moeten proberen lucht te vangen… maar ja hoe doe je dat? En waarom blijft Easy Breezy nooit stil staan?
Anouk, Annabel, Sem en Ricardo worden door River en Ocean meegenomen in een klein bootje om de woeste rivier van Aquami te bedwingen. Eenmaal aangekomen blijkt Aquami ontroostbaar en huilt tranen met tuiten… en daar heeft zelfs het publiek last van! 
Vier stoere jongens, Jayden, Daan, Lukas en Boris worden door Rock en Stone meegenomen in het Steenrijk en moeten daarvoor diep in een donkere mijn afdalen… Wat ze daar aantreffen is vooral heel groen… Smaragdgroen… Waarom maakt Smarachtig zich nu zo druk om haar ‘bling bling’?
Niels, Vycho, Julia en Layan treden binnen in het bloedhete rijk van de altijd aangebrande Vulcanis… Met gevaar voor eigen leven proberen ze een klein vuurwezentje mee te nemen om hun deel van de afspraak na te komen…Maar of Vulcanis dat zal toestaan? Een ding is zeker, het knettert in het Vuurrijk!

Zal het lukken om alle elementen te verzamelen? En wat gebeurt er eigenlijk als de elementen fuseren? Wie zijn die mannen in witte pakken? En wat is er gebeurd in Area 52?

Ga het zien in deze te gekke spannende musical, vol grappige typetjes, spetterende liedjes en waanzinnige muziek!

Over de musical
De eindmusical AREA 52 is een spannende eindmusical vol grappige typetjes, een humoristische verhaallijn en geweldige muziek! In deze spannende maar vrolijke comedy, wordt de school omgetoverd tot AREA 52! Check snel de site voor meer informatie en download direct een leesversie!

Muziek/geluidseffecten in volgorde
Voor de musical AREA 52 zijn 5 te gekke liedjes, 10 muziekstukken en 2 geluidseffecten geschreven. Beluister alle liedjes en muziek op www.waarvanacte.nl/musical/area-52/. Op de USB-stick in het musicalpakket staan van alle liedjes een ingezongen versie en een instrumentale versie. Ook alle muziek en geluidseffecten die gebruikt moeten worden in AREA 52 zijn op de stick meegeleverd.

Beluister de liedfragmenten   LeesversieGa naar de website van Waarvan Acte

Volg Waarvan Acte om op de hoogte te blijven