Filter

BOSOLEI de musical - Jingo

Afscheidsmusical | meer musicals
Aantal spelers: 12 - 30+
Aantal liedjes: 8
Tijdsduur: ongeveer 60 minuten
Producent: Jingo | Update i.v.m. coronavirus

Meer musicals van Jingo Informatie en bestellen

Afscheidsmusical BOSOLEI de Musical - Jingo (2020) | Update i.v.m. coronavirus

De musical begint met het slotlied van de afscheidsmusical. Het slotakkoord heeft nauwelijks geklonken of Thijs de Boer sommeert zijn dochter Marjolein onmiddellijk het podium te verlaten. Hij heeft verschrikkelijke haast om op tijd de gereserveerde vakantiebestemming in Frankrijk te bereiken. Marjolein baalt ongelooflijk, moeder Patricia schaamt zich dood en broertje Tobias moet héél nodig.

‘Dé perfecte stemming’ om circa 1000 kilometer in een volbeladen auto naar camping ‘Le Beau Soleil’ te racen. Bij ‘le boulevard Périphérique’, de gevreesde rondweg om Parijs, gaat het fout. Patricia roept iets te laat: “Rechtsaf”! Hierdoor rijdt het gezin de Boer 375 kilometer om en arriveert vele uren te laat op de camping. De, allermooiste, gereserveerde plaats is aan een ander Nederlands gezin gegeven. Er is nog één plekje vrij … naast het toiletgebouw.

Al snel vinden Patricia, Tobias en Marjolein de weg op de heerlijk Franse camping. Thijs niet. Zijn pogingen om rustig zijn krantje te lezen worden verstoord door veel vliegend en kruipend ongedierte. Wat hád hij zich de vakantie anders voorgesteld! Patricia badmintont er de hele dag vrolijk op los. Tobias maakt leuke vriendjes. En Marjolein? Marjolein zit bij het zwembad mét jongens. Met jongens?! Thijs knapt uit z’n vel als hij dat hoort. Wat denken ze wel … zijn dochter! Patricia adviseert Thijs zich een tikkie koest te houden en Marjolein een beetje haar gang te laten gaan. Wat hád hij zich de vakantie anders voorgesteld!

Ondertussen zijn de voorbereidingen voor een bruisende feestavond in volle gang. Alle campinggasten worden uitgenodigd om een optreden te verzorgen, waarmee prachtige prijzen te winnen zijn. De optredens zullen worden afgewisseld door een ‘Miss en Mister Beau Soleil verkiezing’. Iedereen doet mee … ook Thijs! Patricia heeft hem op slinkse wijze weten over te halen. De avond is fantastisch; spetterende optredens en een dolkomische ‘M&M verkiezing’.

Als, later op de avond, Wouter al te close met Marjolein danst, springt Thijs tussenbeide. De situatie dreigt uit de hand te lopen wanneer de twee kemphanen het ‘buiten gaan uitpraten’. Iedereen houdt de adem in, maar barst in gejuich uit wanneer Thijs en Wouter omarmd binnenkomen. En zo eindigt dit zonnige verhaal met een HAPPY END!


Ga naar de website van Jingo

Volg Jingo om op de hoogte te blijven