Filter

De beer is los! - Spotlight

Afscheidsmusical | meer musicals
Aantal spelers: 13 - 30+
Aantal liedjes: 8
Tijdsduur: ongeveer 75 minuten
Producent: Spotlight Musical Productions

Meer musicals van Spotlight Informatie en bestellen

Afscheidsmusical De beer is los! - Spotlight (2019)

Er is paniek uitgebroken in het eenenvijftigbomenbos! Het vliegtuig van de Wildlife Rangers heeft per ongeluk allerlei kisten met wilde dieren boven het bos gedropt. Ze moeten snel teruggevonden worden voordat de dieren ontsnappen. En vergeet zeker de grote kist niet, want daarin zit Bruno: een gevaarlijke bruine beer!
Ondertussen rollen de Survival Scouts onder leiding van Hanna Hopman hun slaapzakken uit voor een overnachting in hun clubhuis in het kleine bos. Maar of ze voorbereid zijn op wat komen gaat is zeer de vraag…
En dan is er nog de excentrieke kluizenaar Mordius Staal. Hij zoekt al jaren naar een goed excuus om alle bomen van het eenenvijftigbomenbos te kappen. Daarom geeft hij zijn handlangers (de Staalbrigade) de opdracht mee te helpen zoeken naar de dieren, maar bovenal elke boom die hun daarbij in de weg staat rigoureus om te zagen!
De eerste bomen worden al snel geveld. Het voortbestaan van het bos is in gevaar. De Wildlife Rangers en de Survival Scouts komen in verweer. De strijd om het bos breekt los! Maar… er breekt nog meer los…: Bruno de Beer! Ren! Ren voor je leven!!!

Afscheidsmusical 'De beer is los!' is een musical voor groep 8 boordevol humor, leuke typetjes, spannende scènes en liedjes met pure hitpotentie. De musical heeft geen hoofdrollen zodat alle kinderen kunnen stralen!

Beluister de liedjes Scriptinzage (middel)grote versie Scriptinzage kleine versie

Ga naar de website van Spotlight

Volg Spotlight om op de hoogte te blijven