Filter

De diamantroof! - Spotlight

Afscheidsmusical | meer musicals
Aantal spelers: 13 - 30+ (versie voor kleine en grote groepen)
Aantal liedjes: 8
Tijdsduur: ongeveer 75 minuten
Producent: Spotlight Musical Productions

Meer musicals van Spotlight Informatie en bestellen

Afscheidsmusical De diamantroof! - Spotlight (2020)

De familie Weiland heeft een oud museum gekocht voor maar €1,-. Maar al snel blijkt dit buitenkansje een enorme miskoop. Het museum is een bouwval en de collectie bestaat uit enkel oude troep!
De doorgewinterde familie Weiland gaat desondanks aan de slag met het opknappen van het museum én verzint van alles om de oude spullen weg te kunnen zetten als waardevolle museumobjecten. Ze missen alleen nog een topstuk.
Dan helpt het toeval een handje: ze vinden tussen alle troep een kostbaar doosje waar een diamant in zit. Het blijkt een verloren gewaande geluksdiamant te zijn. De vondst is groot nieuws! Iedereen wil de diamant komen bekijken: de pers stroomt toe, modehuis Happy Diamonds heeft interesse en zelfs autocoureurs Max Verstapel en Sebastiaan Ventiel komen een kijkje nemen. 
Helaas trekt de diamant ook andere bezoekers: inbrekersbende De Brede Jongens en de zojuist vrijgekomen internationale diamantdieven George en Julia Getaway! Ai! Ondanks het overhaast ingehuurde beveiligingsbedrijf C.O.P.S. blijkt de beveiliging van het museum zo lek als een mandje. De diamant is simpelweg niet veilig en niemand lijkt te vertrouwen. Want wat als...? Wat als DE DIEF toeslaat?!!

Afscheidsmusical 'De diamantroof!' is een musical voor groep 8 boordevol humor, spannende scènes, leuke typetjes, en liedjes met pure hitpotentie. De musical heeft geen hoofdrollen zodat alle kinderen kunnen schitteren!

- Download de app voor Android (Google Play) | app voor Apple (iOS)

Beluister de liedjes Scriptinzage (middel)grote versie Scriptinzage kleine versie

Ga naar de website van Spotlight

Volg Spotlight om op de hoogte te blijven