Filter

De Feestplaneet - Benny Vreden

Afscheidsmusical | meer musicals
Aantal spelers: 17 - 40+
Aantal liedjes: 8
Tijdsduur: ongeveer 75 minuten
Producent: Benny Vreden Kinderproducties

Meer musicals van Benny Vreden Informatie en bestellen

Afscheidsmusical De Feestplaneet - Benny Vreden (2019)

Professor Snorremans heeft Lucas, Rik, Roos, Dolly en al hun klasgenoten uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in raket de Tierelier. Daar bereidt hij samen met Astronaut Noud en zijn team hun reis voor naar een geheime locatie. Goed opletten dus en niet op de rode knop drukken, waarschuwt de Professor. Dan komt pizzakoerier Scooter zijn bestelling afleveren en zet de dozen op… de rode knop! O nee!

Astronaut Noud is in paniek: Scooter heeft raket de Tierelier gelanceerd! En in de raket zitten nu veel te veel mensen: Juf Keet en haar klas, vlogster Maan, haar vriendinnen de Sterren en loterijwinnaars Meneer en Mevrouw Lauwtjes. En Robo de Robot, maar die telt Astronaut Whitney niet echt mee. Robo is dol op dansen. Maan en de meiden vinden dat hij wel een vriendinnetje kan gebruiken en gaan aan de slag met de pizzadozen van Scooter.

Lucas en Rik vinden dat de Professor zich vreemd gedraagt. En waarom zweven ze eigenlijk niet allemaal, de raket is toch gelanceerd naar de ruimte? Dan valt de motor ook nog uit! Assistent Sjaak de Klos en Astronaut Noud durven niet naar buiten, dus knapt Robo het klusje op. Als de sluis weer opengaat, komt er een vreemde oranje bol binnen. Wat zou dat zijn? Lucas en Rik gaan op onderzoek uit, terwijl Ronald en Stanley het allang denken te weten: het is een voetbal!
Deze vrolijke musical zit vol humor, zang en dans. Met kleurrijke rollen, een reis om nooit te vergeten en acht aanstekelijke, moderne liedjes. Met De Feestplaneet wordt het gegarandeerd een feestje!


Beluister de muziekfragmenten Uitgebreide musicalinformatie

Ga naar de website van Benny Vreden

Volg Benny Vreden om op de hoogte te blijven