Filter

De Finale - MeerMusical

Afscheidsmusical | meer musicals
Aantal spelers: 15 - 30
Aantal liedjes: 8
Tijdsduur: ongeveer 60 minuten
Producent: MeerMusical

Meer musicals van MeerMusical Informatie en bestellen

Afscheidsmusical Offline - MeerMusical (2016)
De musical begint uitnodigend: “Wees welkom allemaal, en plof maar lekker in de stoelen. Het wordt een feestje in de zaal, je gaat je helemaal happy voelen!”

Er is een nieuw tv-programma: “School van het jaar!" Juf Debby heeft goed nieuws, want ze heeft de school (jullie school!) hiervoor opgegeven. En de kans is groot dat de school mee mag doen aan de TV-finale. Er komt een jury om de school te keuren.
En dan is het niet erg handig dat de Wifi er steeds mee ophoudt. En dat de gamers Gaby, Lieke en Joshua daar helemaal radeloos van worden! Dat er een muis (of is het een hele familie muizen?) wordt ontdekt in het schoolgebouw. Dat meester Kees Lood vreselijk treurig door het gebouw heen loopt. Dat de schoonmakers Rienie en Klienie door hun rug zijn gegaan. Dat de stofzuiger telkens kapot gaat en het gebouw juist alleen maar stoffiger maakt. Dat er zo’n rare, nare lucht hangt in de school. Dat Deacon een spoor van snoeppapiertjes achter zich laat. Dat de rappers Zuur, Zout & Bitter steeds van die flauwe grappen maken. En dat er af en toe hele rare figuren opduiken, zoals WIFI-man en een veel te hypervrolijke YOLO-expert. Juist op het moment dat de jury er is, lijkt alles in de soep te lopen...
Maar juf Debby blijft positief. Zij doet er alles aan om de TV-finale te halen!

"Wij staan hier op het podium te stralen
Want deze show is onze grote finale!"

DE FINALE is een humoristische musical met heel veel leuke, grappige scènes en bijzondere situaties. De liedjes zijn zeer afwisselend en in de musical komen heel veel bijzondere typetjes voor.

Beluister de liedjes Inzage tekstboekGa naar de website van MeerMusical

 

Volg MeerMusical om op de hoogte te blijven