Filter

De Geheime Gympies - Benny Vreden

Afscheidsmusical | meer musicals
Aantal spelers: 10 - 26
Aantal liedjes: 8
Tijdsduur: ongeveer 75 minuten
Producent: Benny Vreden Kinderproducties

Meer musicals van Benny Vreden Informatie en bestellen

Afscheidsmusical De Geheime Gympies - Benny Vreden (2019)

De leerlingen van juf Lies Goedhart krijgen een exclusieve rondleiding in een schoenenfabriek. De meiden zijn in de wolken want wie wil er nu niet de hele dag schoenen passen? Cas en Bas vinden vooral de gympen van de Amerikaanse basketballer Benjamin Bing heel tof. Oliver is als enige niet echt enthousiast, hij heeft niks met balsporten.

Levi Laars en Patricia Pump leiden de groep rond. Vandaag is dat extra leuk, want Benjamin Bing komt de reclame voor het nieuwe model gympen opnemen. De basketballer zegt alleen op het laatste moment af, wat nu? Dan komt de excentrieke eigenaar Gerard ’t Heertje binnen met zijn trouwe, blauwe kanarie Pietje op zijn schouder. En Pietje fluistert Gerard een briljant plan in. Laat Oliver de plaats van Benjamin Bing overnemen in de reclame!

Oliver ziet dat niet echt zitten, hij en sport? Ondertussen ontdekken Zoë en Julia een stapel oude schoenendozen. Uit een van de dozen valt een briefje. 'Dit zijn de geheime gympies', staat erop. 'Wie ze draagt, gaat grootse avonturen beleven.' En wat denk je? Als Oliver de schoenen aantrekt, maakt hij ineens de hoogste sprongen! Zo wil hij wel in de reclame spelen. Als de schoenen zoekraken is Oliver ten einde raad. Gelukkig helpen vuilnismannen Bennie en Goor Smerig wel even zoeken. Daardoor zijn de schoenen snel weer terecht.

Oliver en zijn klasgenoten winnen de wedstrijd in de reclame glansrijk. Door de schoenen natuurlijk, denkt Oliver. Maar is dat wel zo? Juf Lies en Gerard 't Heertje verklappen het échte geheim, en dat zit niet in de gympen.

Deze prachtige musical gaat over geloven in jezelf, vertrouwen en vriendschap. Met acht moderne, vrolijke liedjes wordt het een uitvoering om nooit te vergeten!

Beluister de muziekfragmenten Uitgebreide musicalinformatie

Ga naar de website van Benny Vreden

Volg Benny Vreden om op de hoogte te blijven