Filter

De herberg zit vol! - Spotlight

Kerstmusical | meer musicals
Aantal spelers: 15 - geen max.
Aantal liedjes: 4
Tijdsduur: ongeveer 40 minuten
Producent: Spotlight Musical Productions

Meer musicals van Spotlight Bestel de musical

Kerstmusical De herberg zit vol! - Spotlight

Herbergier Nathan zit in de stress. Zijn herberg in Bethlehem zit te vol. Veel te vol! Sinds de keizer uit Rome heeft bevolen dat iedereen zich moet laten registreren, is de toestroom van mensen niet te stuiten. Allerhande reizigers, Romeinse soldaten en herders vullen de kleine herberg tot aan de nok. Nathan weet niet wat hij ermee aan moet!
Ondertussen vinden Jozef en de zwangere Maria een plekje in de stal. Uitgelaten herders vertellen in de herberg een verhaal over engelen en er doen geruchten de ronde over de geboorte van een koningskind. Nathan wil alle verhalen afdoen als onzin. Maar dan staat er opeens een fonkelende ster aan de hemel en dienen zich drie wijze mannen uit het Oosten aan.
De zoektocht naar het koningskind begint. Zal Nathan een kijkje in de stal durven nemen?

Liedjes
Musical 'De herberg zit vol!' heeft vier originele kerstliedjes. De liedjes worden door de kinderen samen gezongen. Bij één nummer worden een aantal korte regels gezongen door twee solisten en één nummer is helemaal solo voor een zangeres. Om de kinderen te ondersteunen kan er gekozen worden voor het vormen van een extra koor dat meezingt.


Scriptinzage  Lied De herberg zit vol!

Ga naar de website van Spotlight

Volg Spotlight om op de hoogte te blijven