Filter

De Kerstnar - Rep en Roer Musicals

Kerstmusical | meer musicals
Aantal spelers: min. 10, max. 40
Aantal liedjes: 4
Tijdsduur: ongeveer 30 minuten
Producent: Rep en Roer Musicals

Meer musicals van Rep en Roer  Bestel de musical

Kerstmusical De Kerstnar - Rep en Roer Musicals (2018)

Als de kerstnar hoort dat er een kindje is geboren, besluit hij op kraamvisite te gaan. Hij neemt cadeautjes mee: een deken, een brood en een knuffel. Onderweg komt hij huilende kinderen tegen. Ze hebben het koud. De kerstnar kan ze toch niet in de kou laten staan? Hij geeft ze de deken. Verderop zijn er weer huilende kinderen, ze hebben honger. Hij geeft ze het brood. Als er weer verderop kinderen zijn die niets te spelen hebben, geeft hij ze de knuffel.
Maar nu heeft hij niets meer om aan de baby te geven. De drie koningen die hij onderweg tegenkomt hebben grote cadeaus bij zich. Ook de herders en de os en de ezel hebben cadeautjes voor de baby. Ze vinden het maar stom dat de kerstnar met lege handen komt. De kerstnar schaamt zich. Hoe kan hij zo voor Maria en Jozef en de baby verschijnen?

Je maakt het mee in deze grappige en ontroerende kerstmusical, die ongeveer een half uur duurt. Met tekst van Rick Dros (Volg die Ster). De Kerstnar is gebaseerd op een verhaal van de Zwitserse schrijver Max Bolliger, dat zijn inspiratie weer vindt in het nog oudere verhaal De Vierde Wijze, van de Amerikaanse schrijver Henry van Dyke.

De Kerstnar

  • Geschikt voor spelers vanaf groep 5 t/m 7.
  • Geschikt voor kerstviering in school of kerk.
  • De liedjes zijn thuis te oefenen op Spotify.
  • In twee versies beschikbaar:
    • Musicalversie: het verhaal wordt verteld d.m.v. spel.
    • Voorleesmusical: het verhaal wordt verteld door een verteller en uitgebeeld door de spelers.

Ga naar de website van Rep en Roer Musicals

Volg Rep en Roer Musicals om op de hoogte te blijven