Filter

De laatste kerstboom - Rep en Roer Musicals

Kerstmusical | meer musicals
Aantal spelers: min. 15, geen max.
Aantal liedjes: 10
Tijdsduur: ongeveer 60 minuten
Producent: Rep en Roer Musicals

Meer musicals van Rep en Roer  Bestel de musical

Kerstmusical De laatste kerstboom

Op het dorpsplein staat een aantal kerstbomen –verklede spelers- klaar om verkocht te worden. Grote, kleine, dikke en dunne bomen. Ze scheppen op over wie het eerst verkocht zal worden.
Het kleine boompje Denneke verheugt zich er enorm op om in een huiskamer te staan en het kerstfeest mee te maken. Hij maakt zich alleen een beetje zorgen: hij is wel erg klein. En een beetje scheef. En veel naalden heeft hij ook al niet. Zou iemand hem eigenlijk wel willen kopen?!
Denneke en de andere bomen zien allerlei verschillende klanten naar de kraam komen. Kerst lijkt voor iedereen iets anders te betekenen, denkt Denneke. Elk facet van kerstmis wordt bezongen in een lied: Een versierlied, eetlied, cadeautjeslied en een winterpretlied. Maar ook een lied over de geboorte van Jezus en over ongelijkheid in de wereld.
De avond valt en alle kerstbomen zijn verkocht. Behalve Denneke. Eenzaam en alleen is hij achtergebleven op het plein. Niemand heeft hem willen kopen. Nooit zal hij weten hoe het is om een kerstboom te zijn. Maar dan gebeurt er iets onverwachts…

Zal Denneke ooit het kerstfeest vieren? Aan het eind van het verhaal weet Denneke in ieder geval wat kerstfeest voor hem betekent: kerst is samen zijn.

Extra:
Er zijn versies voor kleine en grote groepen beschikbaar.


Ga naar de website van Rep en Roer Musicals

Volg Rep en Roer Musicals om op de hoogte te blijven