Filter

De moeite waard! - Spotlight

Kerstmusical | meer musicals
Aantal spelers: min. 10 - geen max.
Aantal liedjes: 4
Tijdsduur: ongeveer 40 minuten
Producent: Spotlight Musical Productions

Meer musicals van Spotlight Bestel de musical

Kerstmusical De moeite waard! - Spotlight 

Herbergier Levi is van plan om de laatste plaatsen in zijn herberg voor veel geld te verhuren. Als Jozef en de zwangere Maria zich bij hem melden, wijst hij het arme stel daarom door naar de stal. Dit tot grote ergernis van zijn vrouw Judith en zijn dochters Noa en Susanna.
Ondertussen zien ver weg in het Oosten drie wijze mannen een bijzondere nieuwe ster aan de hemel staan. Blij en vol verwachting gaan ze op reis. In Bethlehem probeert soldaat Lucius in opdracht van de Romeinse keizer een volkstelling te organiseren en voert de onhandige Jonas een geheime opdracht uit voor de gemene koning Hero.
Die nacht wordt in de stal het kindje van Jozef en Maria geboren. De herders in het veld hebben een bijzondere ontmoeting met een engelenkoor. Enthousiast gaan ze op zoek naar het koningskind en komen uit bij de stal van herbergier Levi.
Dan arriveren ook de wijzen uit het Oosten met dure geschenken. Herbergier Levi rekent zich rijk en biedt hun plek aan in zijn herberg. Tot zijn verbijstering geven de wijzen hun voorkeur aan de stal. Verbaasd volgt Levi ze de stal in. Zal ook hij de waarde van het geboren koningskind gaan inzien?

Liedjes

Musical De moeite waard! heeft 4 originele liedjes. De liedjes worden door de kinderen samen gezongen. Bij drie nummers worden een aantal regels solo gezongen. Om de kinderen te ondersteunen kan er gekozen worden voor het vormen van een extra koor dat meezingt.

Het basispakket van kerstmusical ‘De moeite waard!' bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Informatie over de musical.
  • Uitleg over de rolverdeling.
  • 1 exemplaar van het script.
  • Cd met alle liederen, ingezongen versie.
  • Cd met alle liederen, soundmix / instrumentale versie.
  • Leadsheets van de vier liedjes.

Ga naar de website van Spotlight

Volg Spotlight om op de hoogte te blijven