Filter

@Destal - Waarvan Acte

Kerstmusical | meer musicals
Aantal spelers: 14 met en 25 zonder tekst
Aantal liedjes: 5 liedjes, 3 muziekstukken en diverse geluidseffecten
Tijdsduur: ongeveer 45 minuten
Producent: Waarvan Acte Theaterproducties

Meer musicals van Waarvan Acte Informatie en bestellen

Kerstmusical @Destal - Waarvan Acte

Os en Ezel geven een feest! Een knalfeest dat in de wijde omtrek van hun stal te zien en horen moet zijn! Kosten noch moeite worden gespaard om het tot een succes te maken. Ze hebben professioneel licht en geluid gehuurd, ‘DJ Sheep Doggy Dog’ komt draaien, de muizen van ‘Cateringpaleis Lolly’ gaan voor een geweldig buffet zorgen en de stal wordt aan kant gemaakt zodat de dansvloer glimt en blinkt….
Maar dan komt ‘Mister Kuuk’ vertellen dat er, vanwege grote drukte in de stad, geen rookmachine en lichtshow meer beschikbaar zijn. De dansvloer wordt ineens bezet door ene ‘Joe’ en zijn hoogzwangere vrouw Mary, de DJ blijkt niet tegen harde geluiden te kunnen en vlucht weg als hij ineens een baby hoort huilen… Als dan ook nog de catering afhaakt en de schapen ‘wei-arrest’ krijgen en niet kunnen komen, hebben Os en Ezel een wonder nodig om het feest te laten slagen, zou alles nog goed komen? Wordt er op tijd een (wier)rookmachine uit het oosten gebracht? Kan Kuuk toch nog een lichtshow naar de stal brengen? En zijn er nog muisjes voor de catering?

Over de musical
@Destal vertelt het prachtige kerstverhaal maar dan eens vanuit het perspectief van de dieren! @Destal is een humoristische en originele vertelling van het kerstverhaal waar het publiek nog lang over zal doorpraten!

Muziek/geluidseffecten in volgorde
Voor @Destal zijn 5 te gekke liedjes geschreven. Beluister de muziek om een idee te krijgen op www.waarvanacte.nl. Op de USB-stick in het musicalpakket staan van alle liedjes een ingezongen versie en een instrumentale versie. Ook alle geluidseffecten die gebruikt moeten worden in deze eigentijdse kerstmusical, zijn op de stick meegeleverd.Meer informatie / scriptinzage  Beluister de liedjes


Ga naar de website van Waarvan Acte

Volg Waarvan Acte om op de hoogte te blijven