Filter

Flits De nieuwsjagers - Het Verkeerde Beentje

Afscheidsmusical | meer musicals
Aantal spelers: 24 - 34
Aantal liedjes: 10
Tijdsduur: ongeveer 75 minuten
Producent: Het Verkeerde Beentje

Meer musicals van Het Verkeerde Beentje Informatie en bestellen

Afscheidsmusical Flits De nieuwsjagers - Het Verkeerde Beentje (2014)
Elke maand nieten Lotte en Daan de schoolkrant in elkaar, ook al wordt die door niemand, echt NIEMAND gelezen. Meester Geurts bepaalt namelijk wat er wel of niet in komt, dus...... de schoolkrant is slaapverwekkend braaf.
Op een dag komt Toni bij de schoolkrantclub. ‘Die krant is zó saai!’ zegt hij. ‘Er staan geen nieuwtjes in, maar oudjes!’ Hij heeft gelijk. De anonieme briefjes en gewaagde moppen die meester Geurts afkeurt en in de prullenbak gooi, zijn eigenlijk veel interessanter. Die gaan bijvoorbeeld over de Bende van Boelie, waar iedereen zo bang voor is. En over de geheimzinnige schooldief, die jaszakken leegrooft. Daarom is het de hoogste tijd voor een nieuwe krant: FLITS! (Alles wat niet in de schoolkrant mag!) En dan niet op duf papier, maar DIGITAAL! Een heuse SITE! Zonder de bemoeienis van Geurts!

Daan voelt zich een echte journalist. En Lotte een echte hoofdredacteur. Maar dan ontdekken ze iets ergs over Boelie en zijn bende. En het wordt echt gevaarlijk! Durven ze wel door te gaan met FLITS?

Beluister de liedjes ScriptinzageGa naar de website van Het Verkeerde Beentje

Volg Het Verkeerde Beentje om op de hoogte te blijven