Filter

Gewoon Super - Rep en Roer Musicals

Afscheidsmusical | meer musicals
Aantal spelers: min. 12, max. 48
Aantal liedjes: 8 + 1 afscheidslied
Tijdsduur: 1 uur en 15 minuten
Producent: Rep en Roer Musicals

Meer musicals van Rep en Roer Informatie en bestellen

Afscheidsmusical Gewoon Super - Rep en Roer Musicals (2019)

Rep en Roer Musicals komt weer met een vrolijke musical met veel humor en de lekkere meezingers die je van Rep en Roer gewend bent. Dit keer speelt het zich af in een supermarkt. (alles in één decor!). Er zijn veel verschillende scripts beschikbaar zodat je in een handomdraai voor jouw groepsgroote een passende musical hebt.

Waar gaat het verhaal over?
Manus werkt in een doodgewone supermarkt, Gewoon Super. Het lijkt alsof de tijd daar een beetje heeft stilgestaan. Het personeel neemt de tijd voor zijn klanten, waardoor alles een beetje langzamer gaat. Maar gelukkig knapt Manus veel klusjes op, waardoor alles toch voor elkaar komt. Manus heeft een geheim: als hij de oude klok van de muur haalt, staat de tijd letterlijk stil. Zo kan hij achterstallig werk verrichten. Het personeel wordt opgeschrikt als opeens blijkt dat ze zijn genomineerd in de wedstrijd Supermarkt van het Jaar. Dit is een prank van de YouTubers van KapotTV. Het personeel weet niet wat ze ermee aan moeten. Ze zijn toch niet hip genoeg om hieraan mee te doen?
Hoe dit afloopt, maak je mee in de afscheidsmusical van 2019 Gewoon Super, die gaat over gewoon zijn wie je bent. Want dat is super. Gewoon super.

Super Gewoon

  • Eén decor. Geen lastige decorwisselingen.
  • Voor iedereen een rol. Maar liefst tien versies beschikbaar voor kleine tot grote groepen.
  • Gemakkelijk zingen. Gebruik tijdens de voorstelling de gratis 2e cd met de karaoke-plus versie: de zang klinkt hierbij zacht mee ter ondersteuning.
  • Dansvideo’s. Zorg voor beweging op het podium. Oefen met de dansvideo’s in ons Oefenlokaal. Ook kun je daar aan de slag met de karaokevideo’s van de liedjes.
  • Gratis app. Bespaar tijd door de kinderen zelfstandig de liedjes en de dansjes te laten oefenen met de app voor op hun smartphone.

Ga naar de website van Rep en Roer Musicals

Volg Rep en Roer Musicals om op de hoogte te blijven