Filter

Help, we zijn het bruidspaar kwijt! - Spotlight

Afscheidsmusical | meer musicals
Aantal spelers: min. 13 - 30+
Aantal liedjes: 8
Tijdsduur: ongeveer 75 minuten
Producent: Spotlight Musical Productions

Meer musicals van Spotlight Informatie en bestellen

Afscheidsmusical Help, we zijn het bruidspaar kwijt! - Spotlight (2017)

Paniek! 'We zijn sinds de ceremonie in het gemeentehuis het bruidspaar kwijt!’. Met deze uitroep gooien weddingplanners Wendy en Wanda het bruiloftsfeest op het Heibelplein totaal op z’n kop. De dochter van bakker Bokkepoot en de zoon van bakker Bol zijn zojuist met elkaar getrouwd, maar opeens ontbreekt ieder spoor van het kersverse paar.
Direct laait een oude ruzie tussen de familie Bokkepoot en de familie Bol weer op. Al snel vliegen de taarten iedereen letterlijk om de oren. Burgemeester Kift staat met de handen in het haar. De rust in haar vredige stadje Heibel aan de Vecht lijkt opeens ver te zoeken! Boeven Slim en Sloom maken handig gebruik van de situatie en stelen alles wat los en vast zit. Ondertussen is Beb Klep op zoek naar haar ontsnapte katten, lukt het fotograaf Kees van de Hakopdetak om echt iedere foto te laten mislukken, arriveert schaapherder Marnie Heus met haar kudde en is pianist Wibi Surrogaati niet zijn gehoor, maar wel zichzelf kwijt. De chaos is compleet! Maar dan bezorgt Nel van Post&Nel een urgent pakketje. De inhoud van dit pakketje zorgt voor een onverwachte wending die niemand had kunnen voorzien. Lukt het weddingplanners Wendy en Wanda om er toch een geslaagd feest van te maken?

Liedjes
Musical 'Help, we zijn het bruidspaar kwijt!' heeft acht spetterende liedjes in verschillende muziekstijlen. De liedjes worden door de kinderen samen gezongen. Ook is er ruimte voor prachtige solozang en stoere rap. Kies zelf of u de musical afsluit met de reprise van het slotlied of met de feestelijke medley.

Kleine en (middel)grote groepen
Er is een versie voor 13-20 en een versie voor 20-30+ spelers. Uitgebreide tips voor uitbreiding tot 40 rollen (en meer) worden op de musical-cd meegeleverd.

Ga naar de website van Spotlight

Volg Spotlight om op de hoogte te blijven