Filter

Junglebeat - Benny Vreden

Afscheidsmusical | meer musicals
Aantal spelers: 12 - 40 spelers
Aantal liedjes: 8
Tijdsduur: ongeveer 75 minuten
Producent: Benny Vreden Kinderproducties | Update i.v.m. coronavirus

Meer musicals van Benny Vreden Informatie en bestellen

Afscheidsmusical Junglebeat - Benny Vreden (2020) | Update i.v.m. coronavirus

Freek Pronk leidt een excursie in de jungle met Kenny Boeijen, Mevrouw Van Jengelen en andere kleurrijke figuren. Maar wacht eens... horen ze daar een meisje gillen? Dat is Claire, alleen in de jungle. Gelukkig slingert held Tarsam haar te hulp aan zijn liaan.
‘Ja, stop maar! Dat doen we even opnieuw.’ klinkt het vanuit de megafoon van regisseur Finn Nieto. Het verhaal van Tarsam en Claire wordt namelijk opgenomen en Freek Pronks excursie loopt midden door de wereld van de film.
De opnames gaan alleen niet zo vlotjes. De acteurs spelen als natte kranten, de kostuumafdeling van Harry Stijl en Jente Draad heeft de verkeerde kleding geregeld en dan valt acteur Sam ook nog met zijn liaan naar beneden. Wat een geklungel in de jungle! Niemand weet dat Slimme Sjaak, de vriend van Kenny Boeijen, de liaan van Sam heeft doorgesneden. Zo kan Kenny zijn rol in de film namelijk overnemen en de hoed van Claire stelen. Slimme Sjaak wil die hoed te pakken krijgen omdat er gouden bladeren op zitten.
Maar Kenny vindt het werken bij de film veel te leuk, eindelijk iets dat hem kan boeien! Hij verbetert zelfs het script en maakt nieuwe vrienden. Slimme Sjaak is kwaad en wil Kenny verlinken. Als alles in het honderd dreigt te lopen, komt Freeks kennis van de jungle goed van pas. 

Junglebeat is dé opzwepende musicalhit van 2020. Een hilarisch verhaal over het vinden van je passie en je dromen najagen. Met vrolijke liedjes, kleurrijke karakters en heerlijke humor. Volg de beat van je hart!Beluister de liedjes van Junglebeat 

Ga naar de website van Benny Vreden

Volg Benny Vreden om op de hoogte te blijven