Filter

Mijn juf komt van Mars! - Waarvan Acte

Afscheidsmusical | meer musicals
Aantal spelers: 20 - 30
Aantal liedjes: 8
Tijdsduur: ongeveer 60 - 75 minuten
Producent: Waarvan Acte

Meer musicals van Waarvan Acte Informatie en bestellen

Afscheidsmusical Mijn juf komt van Mars! - Waarvan Acte (2018)
Als een Alien neerstort op aarde moet een klas haar uit handen zien te houden van de enge dr. Dexter en Benny Fox, terwijl meester Bart een “Hypertubifixcompressiedetonator” (een wat?!) moet maken om haar schip te repareren!

Over de musical
Een alien bestudeert het leven op aarde vanuit haar ruimteschip. Door een technisch mankement crasht haar schip op een schoolplein en wordt ze ontdekt door de kinderen van de klas van meester Bart. Ze vraagt hen om hulp om haar schip te repareren. Als de chagrijnige directeur van de school de klas in komt en vanwege een zieke inval-juf meester Bart bij de kleuters voor de klas wil zetten, verzinnen meester Bart en de klas dat de alien in werkelijkheid “Juf Alien” is en als invalkracht les kan komen geven. De directeur gaat akkoord. De volgende dag gaat het meteen al mis. Juf Alien doet en zegt allemaal gekke dingen en een van de andere juffen (juf Yvonne) krijgt door dat er iets niet helemaal klopt aan die gekke nieuwe juf. Samen met de domme juffen Tineke en Elly gaat ze klikken bij directeur Bouwmeester. Als ze samen juf Alien bespioneren ontdekken ze dat het in werkelijkheid een alien is! Directeur Bouwmeester denkt er meteen geld aan te kunnen verdienen en zoekt contact met de Amerikaan Benny Fox, die een gigantische dierentuin heeft en de enge Duitse dokter Dexter, die griezelige experimenten uitvoert in zijn laboratorium. De mannen sluiten een deal om de alien te vangen, hiervoor zetten ze Hugo en Boris in, die eigenlijk niet zo goed weten hoe ze een alien moeten vangen. Zal het de kinderen lukken om Juf Alien uit handen van de boeven te houden? Zal het ze lukken om het schip op tijd te repareren zodat Juf Alien kan vluchten? En wat vindt meester Bart er eigenlijk allemaal van?

Mijn Juf komt van Mars, is een intergalactische en hilarische eindmusical voor de bovenbouw!

Muziek/geluidseffecten in volgorde
Om een idee te krijgen van de nummers kun je korte fragmenten beluisteren via de website www.waarvanacte.nl.
Gebruik naast de geleverde muziek op CD/ USB eventueel ook de YouTube afspeellijsten (te vinden via onze website) om te repeteren.

Ga naar de website van Waarvan Acte

Volg Waarvan Acte om op de hoogte te blijven