Filter

Musical Mindv*kantie - Muzikantine

Afscheidsmusical | meer musicals
Aantal spelers: 8 - 40
Aantal liedjes: 9, keuze uit 3 eindliedjes: lach, traan of allebei
Tijdsduur: 60 - 70 minuten (afh. van het aantal spelers)
Producent: Muzikantine

Meer musicals van Muzikantine Informatie en bestellen

Afscheidsmusical Mindv*kantie - Muzikantine (2021)

Als de beroemde illusionist Hermanus Hoedoetiedat tijdens zijn laatste show plotseling ècht verdwijnt, is iedereen met stomheid geslagen. Niemand weet waar hij is gebleven en zelfs de politie zendt een speciaal politiebericht uit om Hermanus te zoeken.

Ondertussen komen er op het Kasteel Brederode allemaal gasten aan, zoals het gekke stel Weiland of de bange Ada met haar Henk. Maar ook Sammy en Tommy zijn van de partij. Tommy is gek van trucjes en die doet hij dan ook ongeveer de hele dag. Alleen..., je raadt het al: ze mislukken altijd! 

Als er plotseling allemaal rare dingen gebeuren, breekt er paniek uit op het kasteel. Want hoe zou jij het vinden als alle ramen en deuren ineens op slot gaan, of als je merkt dat de persoon op het schilderij van houding verandert? En dan hebben we het nog niet eens over de geheime deur in de boekenkast waar je ongemerkt door kunt verdwijnen. Of wat denk je van de controlekamer waarin alles en iedereen met geheime camera's in de gaten wordt gehouden?!

Gelukkig komen de gasten er via verschillende aanwijzingen uiteindelijk achter waarom ze precies op het kasteel aanwezig zijn en komt alles meer dan goed in een verrassende ontknoping.

Mindv*kantie is een fantastische musical vol humor, spanning, illusies en leuke typetjes. Het verhaal, de pakkende liedjes en de interactie met het publiek zullen bij iedereen een onvergetelijke illusie achterlaten!

Waarom leerkrachten voor Mindv*kantie kiezen:
  • Script op maat. Nooi meer aanpassen, maar het kan wel (PDF & Word) Meer info over maatwerk
  • Eén decor, snel door naar de volgende scène.
  • Gratis app, om zelfstandig alles te oefenen op je smartphone.
  • Dans- en meezingvideo’s, om te oefenen op de leerlingpagina.
  • Karaoke met zang, met onze kanjers zacht op de achtergrond (40%).
Beluister de liedjes Inzage tekstboek Leerlingpagina

Ga naar de website van Muzikantine

Volg Muzikantine om op de hoogte te blijven