Filter

Over de kop - Rep en Roer Musicals

Afscheidsmusical | meer musicals
Aantal spelers: min. 12, max. 48
Aantal liedjes: 9 + afscheidslied
Tijdsduur: 1 uur en 15 minuten
Producent: Rep en Roer Musicals

Meer musicals van Rep en Roer Informatie en bestellen

Afscheidsmusical Over de kop - Rep en Roer Musicals (2021)

Deze wervelende en fantasievolle musical speelt zich af in een pretpark. Durf jij in De Wolkenjager?? 

Waar gaat het verhaal over?
Welkom in het attractiepark Ruigrijk. In Ruigrijk staan de mooiste achtbanen van Europa. De directie van het park wil graag een nieuwe achtbaan bouwen en dit keer doen ze dat op een speciale manier. Ze organiseren een Achtbaan Challenge: wie kan de mooiste achtbaan verzinnen? De enige voorwaarde is: hij moet over de kop gaan!
Veel kandidaten laten hun ontwerp zien aan de jury. Japie, een dromerige jongen die houdt van achtbanen tekenen, zit in het publiek. Als hij per ongeluk op de presentatiestip belandt, laat zijn tekening zien van een achtbaan die wel acht keer over de kop gaat en waarbij je kunt uitstappen in het wolkenrijk. Japie wordt hartelijk uitgelachen door de jury.
Maar de volgende dag staat daar opeens, tot ieders verbazing, Japies achtbaan! Hoe kan dit?! Dit is onmogelijk! Ook Japie is verbaasd. Maar niet lang, want voordat iemand hem kan tegenhouden is hij in een karretje gestapt en vertrokken. Iedereen wacht ongeduldig, maar het karretje komt niet terug… Waar is Japie gebleven?!
De burgemeester komt erop af: ‘Meteen afbreken die achtbaan!’. ‘Maar er zit een jongen boven!’ ‘Wat een onzin! Een achtbaan die uit het niets ontstaat, dat kan niet echt zijn!’. Zal Japie op tijd terugkomen, voordat de achtbaan wordt opgeblazen?
En wat gebeurt er eigenlijk ’s nachts in Ruigrijk, als de bezoekers er niet zijn??

Je maakt het mee in de musical van 2021: OVER DE KOP.

Vol met acts en leuke rollen als de Willem de Opvliegende Hollander, de fakir, Pelle van Pelles Panenkoekenrestaurant en de bergbeklimmers Helmut en Heinz. Het wordt een feestje voor iedereen!

Deze musical is ontwikkeld in samenwerking met de Efteling.

Download gratis e-book Musicaltips in coronatijd

Over de kop:

  • Eén decor. Geen lastige decorwisselingen.
  • Voor iedereen een rol. Maar liefst tien versies beschikbaar voor kleine tot grote groepen.
  • Gemakkelijk zingen. Oefen de liedjes met de karaokevideo’s in het Oefenlokaal en op de app. Gebruik tijdens de voorstelling de karaoke-plus versie van de liedjes: de zang klinkt hierbij zacht mee ter ondersteuning.
  • Dansvideo’s. Zorg voor beweging op het podium. Oefen met de dansvideo’s in ons Oefenlokaal en op de app. 
  • Oefen app. Bespaar tijd door de kinderen zelfstandig de tekst, de liedjes en de dansjes te laten oefenen met de gratis app voor op hun smartphone.

Ga naar de website van Rep en Roer Musicals

Volg Rep en Roer Musicals om op de hoogte te blijven