Filter

Puinruimers - Waarvan Acte

Afscheidsmusical | meer musicals
Aantal spelers: 20-25 | ook voor kleine groepen (10-15 kinderen)
Aantal liedjes: 8
Tijdsduur: ongeveer 75 minuten
Producent: Waarvan Acte

Meer musicals van Waarvan Acte Informatie en bestellen

Afscheidsmusical Puinruimers - Waarvan Acte 2019

Op een ochtend kijkt het Mannetje op de maan door zijn telescoop naar de aarde en schrikt zich een ongeluk. ‘Moeder Natuur’ ligt te slapen in haar eigen vuilnis, ‘Vadertje Tijd’ rent overspannen in het rond, op zijn hielen gezeten door zijn wanhopige assistent ‘Stopwatch’ die de pauzeknop niet kan vinden. Wat is er aan de hand? Al turend door zijn telescoop ontdekt het Mannetje dat er ineens vier ‘monstertjes’ bij moeder natuur logeren, die de boel vervuilen en tussendoor steeds energydrink in de thee, van de normaal zo kalme Vadertje Tijd, stoppen. Hij slaat groot alarm, want straks vergaat de wereld! Hij roept de hulp in van Klaas Vaak en Koos Nooit en met zijn drieën, brengen zij Moeder Natuur en Vadertje Tijd naar de SPA van ‘Hare Klysma’, (die in werkelijk Henk heet en loodgieter is). Met behulp van zijn team van bedienden en schoonheidsconsulenten, moet hij hen rustig krijgen en op zien te lappen, maar ja, hoe doe je rustgevende yoga-oefeningen met een ‘hyperdepieper stuiterbal’ die vol energydrink zit? Connie en Debbie ontfermen zich over Moeder Natuur en proberen haar zo goed en kwaad als het gaat schoon te boenen en van een ‘make-upje’ te voorzien. Hare Klysma schiet te hulp met zijn loodgieterspullen, maar dat leidt weer tot vervuiling van het slaapzand van Klaas Vaak… Een ding is duidelijk… Er moet worden afgerekend met die vier monstertjes die de schuld lijken van alle drukte en vervuiling!

Over de musical
Puinruimers is een doldwaze komedie vol grappige typetjes, een humoristische verhaallijn en geweldige muziek! In deze vrolijke comedy, met een knipoog naar de mensheid wordt op luchtige wijze de aarde van de ondergang gered!

Muziek/geluidseffecten in volgorde
Voor de musical Puinruimers zijn 8 te gekke liedjes geschreven. Beluister de muziek om een idee te krijgen op www.waarvanacte.nl/puinruimers. Op de USB-stick in het musicalpakket staan van alle liedjes een ingezongen versie en een instrumentale versie. Ook alle geluidseffecten die gebruikt moeten worden in Puinruimers zijn op de stick meegeleverd.

Beluister de liedfragmenten   Leesversie
Ga naar de website van Waarvan Acte

Volg Waarvan Acte om op de hoogte te blijven