Filter

Stars - Muzikantine

Afscheidsmusical | meer musicals
Aantal spelers: 14 - 40
Aantal liedjes: 9
Tijdsduur: ongeveer 60 minuten
Producent: Muzikantine

Meer musicals van Muzikantine Informatie en bestellen

Afscheidsmusical Stars - Muzikantine

‘Gisteren waren we onbekend, vandaag zijn we beroemd en morgen zijn we vallende sterren…’

Zou jij beroemd willen zijn? Dat je op alle tv zenders te zien bent en duizenden fans je aanbidden? Velen dromen ervan, maar weinigen bereiken het succes. En wat doe je als je ineens wél succes krijgt?
In de afscheidsmusical Stars staat de popband van Steve, Ed, Joy, Mel en Liz aan het begin van hun succes. Maar beroemd worden lijkt gemakkelijker dan het is. De repetitieruimte is oud en heeft lekkage. De grappige (elkaar napratende) loodgieters Sjonnie en Sjaak lijken het probleem van de lekkage alleen maar groter te maken. En dan komen ook nog de buurtbewoners klagen over geluidsoverlast van de muziek.
Als producer Chris the Blizz opduikt lijkt de weg naar de top van de hitlijsten een feit. De band moet van Chris alleen nog wat geld investeren. Dit gebeurt, maar dan dreigt de droom ten onder te gaan…

Stars zet het succes van beroemd zijn af tegen de duistere wereld van jaloezie, misleiding en bedrog. Een afscheidsmusical waarin spanning en humor net zo belangrijk zijn als vriendschap, vertrouwen en liefde!

Waarom leerkrachten voor 'Stars' kiezen:
  • UNIEK! Musical Maatwerk! Een script voor het exacte aantal leerlingen in je groep. Geen gedoe, gelijk starten met oefenen! (meer info over maatwerk)
  • Verhaal vol humor (ook voor volwassenen) met herkenbare typetjes
  • Alle kinderen hebben een rol en kunnen stralen
  • Online dans- en meezingvideo’s van alle liedjes uit de musical & een leerlingpagina

Ga naar de website van Muzikantine

Volg Muzikantine om op de hoogte te blijven