Filter

Status Offline - Waarvan Acte

Afscheidsmusical | meer musicals
Aantal spelers: 15 - 35+ 
Aantal liedjes: 9 | aantal muziekstukken: 2
Tijdsduur: ongeveer 75 minuten
Producent: Waarvan Acte Theaterproducties

Meer musicals van Waarvan Acte Informatie en bestellen

Afscheidsmusical Status Offline - Waarvan Acte 2021

Welkom in Hotspot! Een klein dorpje niet eens zo heel ver hier vandaan! Zo op het eerste gezicht een heel normaal dorpje, maar schijn bedriegt! De arme bewoners van Hotspot zijn al maanden afgesloten van het internet! Geen enkele app, site of online game doet het, kun jij je dat voorstellen een leven zonder wifi?! Als op een dag een nieuwe burgemeester in het dorp aankomt maakt hij kennis met de inwoners van het dorp… Hij ontmoet de ‘Like brigade’ die overal plaatjes van Emoji’s opplakken, de postbode bezorgt spam, de gemeenteraad vergadert met hun hoofd door een frame alsof ze in een online vergadering zitten en bij de Winkel van het Web kun je ‘duimpjes omhoog’ per ons scheppen uit grote bakken… Wat is hier aan de hand? Nou simpel… Omdat de bewoners zich geen leven met ‘Status Offline’ kunnen voorstellen, doen ze gewoon alsof ze nog ‘Online’ zijn en dat zullen we weten ook! Onder leiding van de nieuwe burgemeester start een grote zoektocht naar het verdwenen internet, waarvoor de bewoners zelfs het ‘Darkweb’ op moeten, op zoek naar het grote Wiki-boek met alle antwoorden! Welke rol speelde de oud-burgemeester ‘Claire Catfish’? Waarom hangen er sleutels in de ‘Cloud’? Zal wethouder Spam ooit op de dating-app ‘Vinder’ zijn online match vinden? En waarom komt er rook uit de fontein?

Je krijgt alle antwoorden in de hilarische comedy ‘Status Offline’… Zal het lukken om weer ‘back online’ te komen… En is dat eigenlijk wel een goede oplossing?

Over de musical
Als er een nieuwe burgemeester in het Dorp Hotspot arriveert ontdekt hij al snel dat er iets geks aan de hand is, de bewoners zijn volledig offline, maar doen alsof ze wel online zijn… De Winkel van het Web verkoopt Emoji’s per ons, de ‘Like brigade” plakt overal duimpjes omhoog en de postbode bezorgt spam… Al snel start een grote zoektocht naar het verdwenen internet, waarvoor de bewoners zelfs het ‘Darkweb’ op moeten! Zal het lukken om weer ‘back online’ te komen… En is dat eigenlijk wel een goede oplossing? De eindmusical Status Offline is een vrolijke comedy vol grappige typetjes, een verrassende verhaallijn en geweldige muziek.

Muziek/geluidseffecten in volgorde
Voor de musical Status Offline zijn 9 te gekke liedjes en 2 muziekstukken geschreven. Op de USB-stick in het musicalpakket staan van alle liedjes een ingezongen versie, een versie met alleen koor en zachte ondersteuning en een volledige instrumentale versie. Ook alle muziek en geluidseffecten die gebruikt moeten worden in Status Offline zijn op de stick meegeleverd.

Beluister de liedfragmenten   LeesversieGa naar de website van Waarvan Acte

Volg Waarvan Acte om op de hoogte te blijven