Filter

Teatro - Muzikantine

Afscheidsmusical | meer musicals
Aantal spelers: 17 - 40
Aantal liedjes: 9
Tijdsduur: ongeveer 60 minuten
Producent: Muzikantine

Meer musicals van Muzikantine Informatie en bestellen

Afscheidsmusical Teatro - Muzikantine

Een musical vol herinneringen. Een oude toneelmeester brengt ons in gedachten terug naar het theater van Angelo Cabaretti, waar men bezig is met de repetities van de nieuwe theatervoorstelling. Producent Ricardo van der Vlugt wil de voorstelling financieren, maar er gebeuren allerlei mysterieuze dingen. Waarzegster Milly zegt dat zij met geesten kan praten. Angelo ‘s dochter Bella is ondertussen verliefd op haar verwaande tegenspeler Armand, die alleen zichzelf geweldig vindt en toneelmeester Joost is juist verliefd op Bella. Als Armand dit in de gaten heeft, barst de strijd om de liefde pas echt los en ziet regisseur Nico de repetities veranderen in een puinhoop.

Komt dit nog wel goed? Is Milly helderziend of een oplichtster? Blijft de liefde van Joost voor Bella onbeantwoord, omdat zij voor de gladde Armand kiest? Drie bijzondere theatergasten zoeken contact met Milly en helpen haar bij het oplossen van het theatermysterie.

Teatro is een musical vol spanning, humor, onbereikbare liefde en geesten. Maar wat er ook gebeurt: The show must go on!

Waarom leerkrachten voor 'Teatro' kiezen:
  • UNIEK! Musical Maatwerk! Een script voor het exacte aantal leerlingen in je groep. Geen gedoe, gelijk starten met oefenen! (meer info over maatwerk)
  • Verhaal vol humor (ook voor volwassenen) met herkenbare typetjes
  • Alle kinderen hebben een rol en kunnen stralen
  • Online dans- en meezingvideo’s van alle liedjes uit de musical & een leerlingpagina

Ga naar de website van Muzikantine

Volg Muzikantine om op de hoogte te blijven