Filter

Verboden Toegang - Muzikantine

Afscheidsmusical | meer musicals
Aantal spelers: 17 - 40
Aantal liedjes: 9
Tijdsduur: ongeveer 65 minuten
Producent: Muzikantine

Meer musicals van Muzikantine Informatie en bestellen

Afscheidsmusical Verboden Toegang - Muzikantine


Het mysterie van het Thudor College

In de afscheidsmusical Verboden Toegang is het Spaklis College samengegaan met het Thudor College. Het Spaklis stond bekend als een vrolijke school, maar op het Thudor is men erg streng. De leerlingen en docenten van het Spaklis College voelen zich daarom niet prettig binnen het nieuwe schoolgebouw. Binnen het Thudor College is iedereen chagrijnig en tot overmaat van ramp wordt ook de Spaklis Talentenjacht afgeschaft door directeur Ego Wist. Maar waarom zijn de schoolleiding en mevrouw De Vilster (lerares Nederlands) zo tegen het zingen in de school? Wat wordt er geheim gehouden in de ‘Verboden Toegang’ kamer van directeur Ego Wist? Waar komt die muzieklerares opeens vandaan? En waarom komt de presentator van het bekende tv programma Hollands Talentenjacht de school opeens bezoeken?

De afscheidsmusical Verboden Toegang gaat over een schoolstrijd vol met spanning en humor, waarin rechtvaardigheid en de liefde voor muziek in gevaar komen.

Waarom leerkrachten voor 'Verboden Toegang' kiezen:

  • UNIEK! Musical Maatwerk! Een script voor het exacte aantal leerlingen in je groep. Geen gedoe, gelijk starten met oefenen! (meer info over maatwerk)
  • Verhaal vol humor (ook voor volwassenen) met herkenbare typetjes
  • Alle kinderen hebben een rol en kunnen stralen
  • Online dans- en meezingvideo’s van alle liedjes uit de musical & een leerlingpagina

Ga naar de website van Muzikantine

Volg Muzikantine om op de hoogte te blijven