Filter

Het Grote Waarvan Acte Sketchboek Deel 2

Soort product: Sketchboek
Doelgroep: groep 1 t/m 8
Aantal sketches: 14
Tijdsduur sketches: ongeveer 20 minuten
Producent: Waarvan Acte

Meer musicals van Waarvan Acte Informatie en bestellen

Informatie

NIEUW! – Het Grote Waarvan Acte Sketchboek Deel 2 is een verzameling van 14 eigentijdse en humoristische mini-musicals van circa. 15 minuten. Speciaal gemaakt voor alle leerlingen van het primair onderwijs! De sketches kunnen gebruikt worden voor een optreden tijdens de week, – of maandsluiting, proclamatie, ter voorbereiding voor de eindmusical of een gegarandeerd applaus op een bonte avond!                 

De scripts zijn afgestemd op het niveau van leerlingen in verschillende leerjaren die aansluiten bij de belevingswereld en fantasie van ieder kind! In vlot geschreven dialogen voorzien van heldere regieaanwijzingen, kleding, – en decoradvies is iedere sketch een feestje om in te studeren!

Bij iedere sketch (mini-musical) is er speciaal een spetterend lied die op de bijgeleverde USB-stick terug te vinden zijn (ingezongen & instrumentale versies). Ook extra’s zoals geluidseffecten en ‘tussenmuziekjes’ voor dansjes met de WOW-factor ontbreken natuurlijk niet! 

Het GROTE WAARVAN ACTE SKETCHBOEK DEEL 2 staat garant voor uren musical, toneel, zang,- en dansplezier en is daarmee een ‘musthave’ voor iedere basisschool!

De sketches in het boek (klik op de titels voor meer informatie)

ZIEK!? – Kwal heeft de hik – WVA-AIRLINES – Het Bijenoffensief – De Boevenclub – De Tijdlijn – Journaal Abnormaal – Koetuur – Z.O.M.B.I.E. – Groentjes – Wintersport– Bandenspanning! – Het Eiergevecht – Het leven van Sinterklaas.

Klik hier om Deel 1 te bekijken   Ga naar de website van Waarvan Acte

Volg Waarvan Acte om op de hoogte te blijven