Filter

Het Grote Waarvan Acte Sketchboek

Soort product: Sketchboek
Doelgroep: groep 1 t/m 8
Aantal sketches: 14
Tijdsduur sketches: ongeveer 20 minuten
Producent: Waarvan Acte

Meer musicals van Waarvan Acte Informatie en bestellen

Informatie

Het grote Waarvan Acte sketchboek is een verzameling van veertien eigentijdse en humoristische sketches voor alle leerlingen van het primair onderwijs! De sketches kunnen gebruikt worden voor een optreden tijdens de week, - of maandsluiting, of voor een bonte avond of proclamatie! Afgestemd op het niveau van leerlingen in verschillende leerjaren zijn sketches geschreven die aansluiten bij de belevingswereld en fantasie van ieder kind!

Denk aan de ‘Chocoberiaff’ voor de onderbouw, waarin een dierentuin op stelten gezet wordt door de komst van een nieuw dier…. Of ‘Game Over’ voor de bovenbouw, waar de leerlingen in een computerspel belanden en eerst de ‘eindbaas’ moeten verslaan voordat ze gered kunnen worden? In vlot geschreven dialogen en vergezeld van heldere regieaanwijzingen en kleding, - en decoradvies is iedere sketch een feestje om in te studeren voor leerlingen en leerkrachten! Bij iedere sketch hoort een spetterend liedje die op de usb-stick in een ingezongen en instrumentale versie terug te vinden zijn. Ook geluidseffecten en ‘tussenmuziekjes’ voor spetterende dansjes ontbreken natuurlijk niet! 

Het Grote Waarvan Acte sketchboek staat garant voor uren toneel, zang,- en dansplezier en is daarmee ‘musthave’ voor iedere school!!

De sketches in het boek

BFF-SHOP – DE RADIOACTIEVE CARAVAN – DE KLEUTERS AAN DE MACHT – PASEN 2.0 – DE CHOCOBERIAFF – TAFELZWEMMEN – AN-DIJ-VIE-YA-KI – DE ROUTE VAN SINTERKLAAS – BOTSING! – KUNST2 – JUNGLE – JUFFENPARADE – GAME OVER – KABOUTERHERRIE!


Beluister de liedfragmenten Bekijk Sketchboek deel 2  Ga naar de website van Waarvan Acte

Volg Waarvan Acte om op de hoogte te blijven