Filter

Iedereen heeft talent - Toneel op school

Afscheidstoneelstuk | meer toneelstukken
Aantal spelers: 16 - 23+
Aantal liedjes: n.v.t.
Tijdsduur: ongeveer 60 minuten
Producent: Toneel op school

Meer toneelstukken van Toneel op school Informatie en bestellen

Afscheidstoneelstuk Iedereen heeft talent - Toneel op school

Iedereen heeft talent is een alternatief voor de afscheidsmusical. Maar het is echter ook prima te spelen bij andere gelegenheden. Het is een raamtoneelstuk, waarbinnen ruimte is voor een eigen invulling.

Het stuk speelt op de set van een succesvol televisieprogramma. Talentenjachten zijn enorm populair en ook het programma Iedereen heeft talent deelt mee in het succes. We volgen de hectische momenten vlak voor de uitzending, wanneer nog allerlei kleine probleempjes moeten worden opgelost. Iedereen is gespannen, zoals het hoort, maar dat slaat om in paniek als blijkt dat twee kandidaten hetzelfde nummer willen doen.
Uiteraard moet de show wel doorgaan. Met fantastische optredens en met kritisch, afkrakende, opbouwende en humoristische oordelen van de deskundige jury. En er bloeit ook nog wat moois op in de studio. Natuurlijk komt alles op het eind toch nog goed. Zoals het hoort.

Het stuk kenmerkt zich door korte bondige dialogen met veel humor. Het heeft 23 uitgeschreven rollen, maar kan door het samenvoegen van bepaalde personages kan het ook met 16 kinderen gespeeld worden. Ook het splitsen van rollen behoort tot de mogelijkheden om meer rollen te creëren.

Iedereen heeft talent speelt zich af in een studio. Decorwisselingen hoeven er niet te zijn.
Het stuk wordt geleverd als Word-document, zodat eigen aanpassingen makkelijk zijn door te voeren voor het stuk geprint wordt.

Scriptinzage